Turneul International “Judo fara bariere” Bacau 2021

In data de 4 decembrie 2021 am avut placerea de a fi invitati la prima editie a Turneului International de Judo “Judo fara bariere”, de catre Zodian Daniel, inimosul antrenor, presedinte club si parinte spiritual al mai multor suflete minunate pe care le gazduieste in casa lui, in vecinatatea orasului Bacau.

Dupa o noapte petrecuta in casa acestui prieten, unde am depanat amintiri cu el si minunata lui sotia Anamaria, dimineata ne-am deplasat la Sala de atletism unde peste 300 de sportivi din Romania, Ucraina si Republica Moldova asteptau nerabdatori inceperea concursului.

Am avut 2 sportivi participanti, care fiecare si-au facut treaba cat au putut ei de bine.

Maier Daniel, care este una dintre sperantele clubului nostru, chiar daca a fost mezinul categoriei (nascut 2012) s-a luptat si a incercat sa de-a totul pe tatami, astfel ca dupa 1 victorie si 3 infrangeri, eu sunt multumit de prestatia lui, deoarece nu m-a interesat rezultatul ci atitudinea in lupta.

Gliga Ana si-a confirmat statutul de actuala campiona nationala si a avut o prestatie destul de buna, cu mici greseli de abordare a unor situatii dar pe care avem timp sa le corectam. Este in grafic, si-a schimbat mult atitudinea fata de anul trecut, are mai multa incredere in ea, vom vedea ce se va intampla in viitor.

Multumesc Consiliului Judetean Mures, Consiliului Local Ceuasu de Campie si fam. Zodian impreuna cu Gabriela care ne-au sprijint in aceasta deplasare.

 

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.