Stagiu de pregatire Slovenia – Celje 2021

In perioada 1 – 5 noiembrie 2021 am paricipat la un stagiu de pregatire in Slovenia, in cadrul clubului Sankaku Celje, clubul cu cele mai bune rezultate la nivel international din Slovenia si nu numai. Este clubul unde s-au format si activat Tina Trstenjak, Ursula Zolnir, Rok Draksic, Adrian Gomboc, Petra Nareks, Mihael Zgank … toti antrenati de Fabjan Marjan.

Au fost 5 zile de antrenamente intense, unde am descoperit sistemul sloven de pregatire, unde am avut ocazia sa o cunoastem si sa ne antrenam cu campioana mondiala, canadianca Jesica Klimkait si ea aflata la al 4-lea stagiu de cate 4 saptamani in acest club.

Toate aceste lucruri ne-au dat de gandit cu privire la viitorul sportivilor mei, astfel ca vom actiona in consecinta in viitor.

Aceste stagii/antrenamente comune sunt binevenite si foarte utile, iti dau o imagine asupra stadiului in care te afli, atat ca antrenor cat si ca sportiv, iti permite sa descoperi si sa inveti sisteme noi de pregatire si de abordare a unor situatii in judo, astfel ca le vom cauta mereu si vom incerca sa participam la cat mai multe.

Multumesc lui Einat pentru oportunitate si Consiliului Judetean Mures si Consiliului Local Ceuasu de Campie pentru sprijinul financiar.

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.