Finala Campionatului de Judo U14 – Brasov 2021

In data de 16 octombrie 2021 au avut loc finalele Campionatului National de Judo destinate categoriei de varsta U14. Competitia s-a desfasurat in Sala Sporturilor din Brasov.

Ne-am intors acasa cu medalia de aur si cu titlul de „Campioana nationala”, ambele obtinute de sportiva noastra Gliga Ana Carla.

„Este rezultatul unei munci de 6 ani si a talentului pe care il are aceasta sportiva. Din punctul meu de vedere este un rezultat meritat, toate meciurile le-a castigat prin ippon, dominandu-si toate adversarele din categorie. Rezultatul acesta se datoreaza si colegilor de echipa care in acesti ani au ajutat-o sa progreseze. Fara ei, acest rezultat nu ar fi fost posibil. Pentru mine este o bucurie si implinire imensa, deoarece si mezina familiei noastre a demonstrat ca are calitati si ca poate deveni campiona nationala, la fel ca si fratii ei mai mari, Gliga Paula si Gliga David, multiplii campioni nationali si internationali. De asemenea, acest rezultat o obliga pe Ana sa munceasca mai mult si sa confirme tot ce a realizat. Ii prevad un viitor frumos in judo, depinde si de noroc si de ea” – parerea antrenorului si tatalui sportivei, Gliga Laurentiu.

Multumim sponsorilor : Consiliul Judetean Mures, Primaria Ceuasu de Campie.

Etichetat , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *