Cupa Temerarul Sibiu 2021

In data de 25 septembrie 2021 am participat la Cupa Temerarul – Sibiu, competitie organizata de dl. Chioveanu, care a incercat sa continue traditia acestei competitie, chiar daca restrictiile pandemice puteaau sa-l descurejeze.

A fost o competitie reusita, cu participare internationala si unde am putut sa facem ultimele verificari inaintea nationalelor de U14.

Dupa 2 zile de concurs, ne-am intors acasa cu o medalie de aur la U15, una de argint la U13(prin Gliga Ana) si una de bronz prin Maier Daniel, la U11.

Boros Raul a luptat cu curaj, plin de inflacarare, dar lipsa de experienta l-a facut sa piarda meciul dupa ce a condus cu un wazari. Rotaru Darius si Vas Angelo castiga meciuri dar pierd si meciurile decisive, astfel ca nu se claseaza pe podium. Maier Daniel pierde primul meci pe o greseala aiurea, dar apoi isi revine si obtine medalia de bronz la final. Gliga Ana castiga categoric aurul la U15 dar se poticneste in finala de U13, impotriva unei sarboaice bataioase dar care putea fi invinsa cu mai multa atentie si determinare.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.