Stagiu Italia 2021

In perioada 6 – 10 septembrie 2021 am avut onoarea si placerea sa fim acceptati in cadrul antrenamentelor organizate de clubul Akiyama din Settimo Torinese – Italia, unul din cele mai puternice cluburi de judo din Italia si nu numai, condus de mana forte a antrenorului Pierangelo Toniolo. Acest club a avut la Olimpiada de la Tokyo din acest an, 3 sportivi : Basile, Lomabrdo si Mungai …

Au fost 5 zile de cate 2 antrenamete pe zi, intense si pline de invataminte pentru mine si judokanii  nostri, Ana si David Gliga, amandoi aratand gazdelor noastre un judo de calitate , care m-a facut sa ma simt mandru de ce am realizat pana acum.

De asemenea, pot sa spun ca am reusit sa descifrez in mare masura o enigma care ma bantuie de cativa ani, respectiv de ce apare diferenta aceasta asa de mare intre sportivii nostri cadeti si cei din occident, la varsta cand incepe marea performanta. Vazand antrenamentele lor, modul de implicare al sportivilor si antrenorilor, pot spune ca m-am lamurit cat de cat.

Multumesc lui Einat si Monica pentru ajutor, lui Pierangelo pentru tot ce a facut pentru noi si sper ca acesta sa nu fie un capitol inchis pentru noi.

Etichetat , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *