Cupa „Szabo Carolina” – Ghioroc 2021

In data de 12 decembrie 2021 am participat la ultima competitie de judo in anul acesta, o competitie organizata la Arad de catre inimosii soti Carol si Cristina Szabo, care au decis sa ofere copiilor din vestul tarii si nu numai, posibilitatea de a lupta si castiga medaliile mult dorite.

Sportivii nostri au avut evolutii bune, fiecare dintre ei incercand sa arate ca timpul petrecut in sala de antrenament poate fi valorificat printr-un loc pe podium.

Astfel, am avut 2 debutanti, respectiv pe Baciu Stefan, un tigrisor de 7 ani, care a a avut 2 meciuri, ambele castigate si dominate foarte clar de catre acesta. Este un copil cu un mare potential, depinde de el si de parintii lui ca sa dovedeasca acest lucru si in anii care vin. O alta debutanta a fost Gherendi Miriam, o domnisoara foarte ambitioasa si harnica, care prin atitudinea ei fata de judo, ma motiveaza sa continui cu aceeasi pasiune sa antrenez copii noi, care vin in sala noastra. Dupa 2 infrangeri, cauzate de emotiile si lipsa de experienta competitionala, aceasta si-a revenit si si-a demonstrat sie insasi ca poate sa si invinga adversarul din fata ei, astfel ca s-a intors acasa cu o frumoasa medalie de bronz. Vas Angelo, dupa ce a inceput fulminant , invingandu-si adversarul cu un procedeu neobisnuit pentru toti sportivii din clubul nostru, a mai invins pe parcurs inca 2 sportivi dar s-a inclinat in finala, poate pe fondul oboselii acumulate sau a lipsei de forta … doar Angelo poate sa analizeze in sinea lui si sa ia decizia corecta in viitor. Medalia de argint se adauga langa celelalte din colectia lui. Maier Daniel mi-a confirmat ceea ce vad eu in el, astfel ca si-a invins usor adversarul. Din pacate a avut doar un adversar, astfel ca nu pot sa trag o concluzie daca a avut o zi buna sau nu. Imi doresc ca sportivii mei sa intalneasca 4-5 adversari la o competitie, sa aiba cel putin tot atat de multe meciuri, medaliile fiind pe locul 2. L-am lasat la urma pe Boros Raul, mica noastra pantera, care a avut o evolutie foarte buna, plina de curaj, dar tot atat de plina de momente marca „Raul” , pana la urma, dupa 3 victorii a reusit sa aduca acasa prima lui medalie de aur. Este unul dintre sportivii cei mai seriosi in sala, nelipsit de la antrenamente, care la varsta lui de 9 ani mi-a spus : „azi e ziua de nastere a fratelui meu, dar eu am vrut sa vin la antrenament”… uitati-va in jurul vostru, la sportivii vostri pana in 12 – 13 ani si vedeti cati renunta la o zi de nastere pentru antrenament …

Una peste alta ne intoarcem acasa, facem o analiza a anului competitional 2021, vedem ce am facut bine, ce am gresit, incercam sa gasim solutii pe mai departe si MERGEM MAI DEPARTE !

Vreau sa multumesc parintilor din clubul nostru (fara ei nu as fi avut alaturi de mine acesti sportivi) si Consiliului Judetean Mures si Consiliului Local Ceuasu de Campie pentru sponsorizarile facute.

La multi ani !

 

Etichetat , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *