Turneul International de Judo “Turija” – Serbia 2022

In data de 28.02.2022 am participat la Turneul International de Judo “Turija”2022, in loc. Srbobran – Serbia, turneu unde au fost prezenti 590 de sportivi din Croatia, Ungaria, Moldova, Bulgaria, Serbia, Bosnia Hertegovina si Romania.

Cei 2 sportivi ai clubului nostru care au participat la aceasta competitie au fost Boros Raul si Gliga Ana.

Pentru Boros Raul a fost prima competitie internationala, lucru care s-a si vazut in evolutia lui plina de emotii si trac, dar eu sunt multumit pentru ca a dovedit ca are pasiune, inima de luptator si dorinta, atuuri care il vor ajuta in viitor. El se bucura de un sprijin neconditionat din partea parintilor, astfel ca incet-incet, vor veni si rezultatele mai bune.

Gliga Ana s-a descurcat destul de bine, locul 1 din final fiind rezultatul a 3 victorii, 2 dintre ele obtinute relativ usor, dar a treia dupa un meci de aproximativ 12 minute, adversara din Bosnia fiind o sportiva foarte tenace, puternica fizic si foarte ambitioasa. Munca si seriozitatea din pregatire au ajutat-o in final pe Ana sa-si adune puterile si cu un ultim efort sa reuseasca sa puncteze decisiv.

Multumesc fam. Boros pentru sprijin, familiei lui Milan Srdanovici care si anul acesta mi-a dovedit ca este un prieten pe care ma pot baza si nu in ultimul rand comunitatii locale din com. Ceuasu de Campie pentru efortul bugetar pe care-l face an de an in sprijinirea performantei din clubul nostru.

Nu in ultimul rand, as dori sa precizez suportul emotional pe care-l oferim colegului nostru Nikolai Pustohin, din orasul Mikolaev – Ukraina, care impreuna cu familia lui trece printr-o perioada foarte dificila. Suntem alaturi de el si de familia lui !

 

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.