Turneul International de Judo „Mirela Vasilan” – Drobeta T. Severin 2023

Incepem anul cu o competitie de judo care a avut loc la Drobeta Turnu Severin, unde peste 450 de sportivi din Serbia, Ucraina, Moldova, Bulgaria si Romania au participat la acesta cupa devenita deja traditionala la inceput de an.

Ne-am deplasat doar cu 2 sportivi, Boros Raul si Gliga Ana si ne-am intors doar cu o medalie de bronz.

Rezultatele sunt intr-o anumita masura normale, Boros Raul fiind un sportiv care mereu lupta in categorii cu peste 20 de sportivi, astfel ca a scoate un rezultat bun este intradevar o performanta. A avut o victorie si 2 infrangeri, dar asta nu ne decurajeaza, Raul fiind unul dintre cei mai seriosi sportivi din club, astfel ca rezultatele bune vor aparea mai tarziu.

Gliga Ana a avut si ea 3 meciuri, respectiv 1 infrangere si 2 victorii, ocupand in final locul 3, dar rezultatul nu ma nemultumeste prea mult deoarece trebuie sa tin cont ca Ana a schimbat categoria (aceasta competiti fiind prima in noua categorie), iar adversara care a invins-o, este o sportiva foarte puternica si spectaculoasa. Ne intoarcem la sala, muncim in continuare, participam la stagiile si competitiile viitoare si vom vedea ce ne va aduce anul.

Multumim Consiliului Local Ceuasu de Campie, Consiliului Judetean Mures pentru sustinere si o multumire speciala fam. Boros, care se implica tot mai mult in sprijinirea clubului.

Etichetat , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *