Cupa Europeana de Juniori Cluj Napoca

In perioada 08 – 11.10.2022 se desfasoara Cupa Europeana de Judo de la Cluj Napoca, competitie de judo destinata juniorilor (sportivi cu varsta pana la 20 ani), urmata de un stagiu de 2 zile.

Clubul nostru a fost reprezentat de Gliga David (sportiv din Voiniceni, jud. Mures) care, dupa 3 victorii si 2 infrangeri, a ocupat in final locul 5.

Este un rezultat multumitor, deoarece sportivul nostru tocmai a schimbat categoria de greutate (aceasta competitie fiind prima la nivel international in noua categorie) si inca este un sportiv de categorie inferioara de varsta (cadet).

M-au multumit victoriile impotriva sportivilor din Ucraina, Marea Britanie si Romania, dar am si un mic regret pentru faptul ca inca nu stie sa gestioneze finalurile de meci. Sunt convins ca pe viitor se va remedia si acest aspect.

Multumesc antrenorilor de lot national (Dragos Bolbose si Valerica Ionita) pentru ca i-au oferit sportivului nostru aceasta posibilitate si multumesc si pentru munca de pregatire pe care acestia o fac pentru David.

Speram ca anul acesta sa mai participam la 2 puternice competitii internationale de cadeti (Koper si Gyor) pentru a putea pregati anul competitional de anul viitor.

Etichetat , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *