Turneul International de Judo Temerarul – Sibiu 2022

In perioada 17 – 18 septembrie 2022 s-a desfasurat Turneul International de Judo ” Temerarul ” in Sibiu.

A fost o participare numeroasa, cu sportivi din Ucraina, Bulgaria, Croatia, Austria, Grecia, Moldova si Romania, asta ducand la unele categorii de greutate si varsta, ca meciurile sa fie foarte dificile pentru sportivii romani.

Daca in prima zi a competitiei am participat cu un singur sportiv (Boros Raul), care dupa o victorie spectaculoasa a pierdut urmatorul meci si nu s-a calificat in fazele superioare, in schimb, in ziua urmatoare au intrat in lupta varfurile de lance ale clubului nostru, fratii Gliga.

Am avut unele emotii deoarece ambii sportivi s-au aflat in situatia de a lupta in categorii noi de greutate, ambii urcand cate o categorie fata de ultimul concurs oficial, astfel ca medaliile de aur din final au fost surprize placute pentru noi.

Incet – incet la Gliga David incepe sa se vada si efectul pregatirii din cadrul Lotului National de Cadeti de la Pitesti, unde sportivul nostru se antreneaza in prezent. Multumesc pe aceasta cale antrenorilor de lot.

Gliga Ana incepe sa bata si ea timid la portile marii performante. Inca mai are de asteptat si de muncit pana sa ajunga la nivelul de cadeti, unde intradevar medaliile obtinute conteaza. La nivel de copii, aceste medalii sunt doar mici confirmari ale muncii bune din sala de antrenament.

Multumim sponsorilor nostri : Consiliul Judetean Mures si Consiliului Local Ceuasu de Campie pentru sustinere.

Comentariile sunt închise.