Gliga Laurentiu David – Campion National Cadeti 2023

In perioada 11-12.02.2023 s-au desfasurat la Craiova finalele Campionatului National de Judo destinate cadetilor, unde mureseanul Gliga Laurentiu David si-a castigat categoria lui de greutate intr-o maniera spectaculoasa, toate cele 5 meciuri fiind castigate prin ippon.

Inceputul de an 2023 pare unul plin de sperante pentru David, care pe langa titlul de campion national cadeti a reusti sa se claseze, deocamdata pe un frumos loc 7 in clasamentul mondial intocmit la inceput de an de Federatia Internationala de Judo.

E inceputul unui an care ne poate aduce la sfarsitul lui o clasare pe podium, cu conditia ca David sa fie sanatos, sa munceasca la fel de mult ca si pana acum si sa fie in forma la competitiile internationale viitoare.

Sportivul legitimat in prezent la CSM Constanta este un om baza in Centrul Olimpic de Cadeti de la Pitesti, calcand astfel pe calea deschisa de sora lui mai mare, Gliga Paula, care, la un moment dat avea aceeasi pozitie in cadrul lotului olimpic de cadeti fete de la Cluj Napoca.

Multumesc antrenorilor de lot Bolbose Dragos si Valerica Ionita, precum si antrenorilor de la clubul unde este legitimat Surla Iulian, Lozovanu George si Radu Luca.

Etichetat , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *