Rezultate decente in Serbia

In perioada 25-26.02.2023 samuraii clubului din Voiniceni – jud. Mures au participat la Turneul International de Judo din Turija – Serbia, unde aproximativ 700 de judoka din Croatia, Ungaria, Bulgaria, Ukraina, Rusia, Moldova, Bosnia Hertegovina, Romania si Serbia au oferit un concurs foarte frumos si util din punctul de vedere al concluziilor trase.

Am fost prezenti cu 4 sportivi, care in final s-au descurcat binisor, tinand cont de nivelul intalnit, astfel ca ne-am intors acasa cu o medalie de aur prin Gliga Ana, 1 argint prin Baciu Stefan si 1 bronz prin Boros Raul.

Nivelul competitie a fost foarte bun, noi asteptandu-ne la acest lucru deoarece cele 5 participari anuale consecutive ne-au facut o imagine clara asupra a ceea ce ne va astepta acolo.

Incet – incet ne pregatim si pentru competitiile importante din Romania, muncim, calatorim, vizitam locuri noi si deosebite si ne bucuram de acest sport minunat.

Multumesc parintilor pentru sprijin dar si Consiliului Local Ceuasu de Campie si Consiliului Judetean Mures pentru sprijinul oferit.

Etichetat , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *