Turneul International „Budapest Cup” 2023

In perioada 21 – 24 aprilie 2023 am participat la Turneul International de Judo „Budapest Cup”, in orasul Budapesta – Ungaria.

Anul acesta turneul s-a bucurat de o participare record, un numar de aproximativ 1900 de sportivi de pe 5 continente s-au luptat in cele 2 zile de concurs, urmate de 2 zile de stagiu de randori.

Samuraii din Voiniceni au fost reprezentati de 3 sportivi, respectiv Baciu Raul, care dupa 2 victorii si 2 infrangeri la concurs apoi 2 zile de stagiu, s-a intors acasa cu un bagaj mai plin de experienta.

Gliga Ana a avut o evolutie destul de buna, astfel ca dupa ce a invins 2 cehoaice, 1 unguroaica si 1 ucraineanca, s-a vazut nevoita sa se incline in fata unei sarboaice in finala. La fel, si ea impreuna cu mezinul echipei, Baciu Stefan s-au luptat apoi 2 zile in stagiul de randori.

Pe langa partea sportiva a acestei deplasari, am oferit micilor samurai si posibilitatea sa viziteze celebra Gradina Zoologica din Budapesta, de unde s-au intors, ca de fiecare data, foarte entuziasmati.

Multumim parintilor pentru sprijinul financiar necesar deplasarii, precum si Consiliilor Judetean Mures si Local Ceuasu de Campie pentru sustinere.

Etichetat , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *