Cupa Judo Napoca

In data de 29.04.2023 a avut loc prima editie a cupe de judo „Judo Napoca” , organizata in loc. Chinteni, jud. Cluj, cunoscuta pana acum si datorita „bunicii” Lenuta din Chinteni (personaj din filmuletele lui Mircea Bravo).

Cu o prezenta de aproximativ 300 de sportivi din tara, acest concurs a fost o buna sansa pentru samuraii din Voiniceni sa-si depaseasca emotiile si sa-si testeze calitatile in regim de concurs, unii dintre ei fiind la prima experienta in acest sens.

Rezultatele au fost destul de bune, astfel ca ne-am intors acasa cu 2 medalii de aur (Toganel Andrei si Maier Daniel), una de argint (Boros Raul) si una de bronz (Bence Madalin).

Apreciez curajul lui Irimus Hadasa, Bence Darius si Bence Madalin care ieri au debutat in lumea competitiilor de judo, dar doresc sa si remarc performanta lui Maier Daniel care a depasit cu brio diferenta de greuatate intre el si adversarii lui si a reusit in final 4 victorii frumoase. Toganel Andrei confirma ceea ce sper eu ca poate, Boros Raul la fel iar Bence Madalin ma surprinde foarte tare cu bronzul obtinut, in urma celor 2 victorii si 1 infrangere, pentru ca el este un debutant intr-o categorie de varsta destul de inaintata (U15).

Au mai participat Bogdan Alexandru, Kordos Klaus care au intalnit adversari poate mai determinati decat ei, astfel ca au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi.

Una peste alta au fost rezultate destul de bune, care ne dau sperante pe viitor si nu ne ramane decat sa ne intoarcem in sala si sa muncim mai mult.

Il felicit pe organizatorul competitie pentru ca a adus in lumea noastra un concurs de judo desfasurat intr-o sala de sport nesperat de moderna pentru o comuna din Romania si ii doresc cat mai multe editii in continuare.

Multumesc parintilor, Consiliilor Judetean Mures si Local Ceuasu de Campie pentru sustinere.

Etichetat , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *