Gliga Ana, bronz la Campionatele Nationale de Judo U16

In perioada 01 – 02.04.2023 s-au desfasurat la Sibiu finalele campionatelor nationale de judo, destinate categoriilor de varsta U14 si U16.

Mureseanca Gliga Ana a obtinut in final o medalie de bronz, acesta fiind un rezultat pe care il consideram decent si corect tinand cont de situatia sportivei, care a schimbat 3 categorii de greutate in ultimul an, astfel ca din punct de vedere fizic, ea nu este inca pregatita sa faca fata categoriei de greutate 57 kg.

Gliga Ana, in prezent legitimata la clubul CSM Constanta, a inceput competitia cu un pas gresit, pierzand primul meci din cauza gestionarii necorespunzatoare a avantajului pe care il detinea, dar ulterior s-a concentrat si a castigat celelalte 3 meciuri.

A fost un test benefic, in care am incercat  din nou sa ne acomodam cu aceasta categorie de greutate, am facut si greseli, sper ca am tras si concluziile corecte, astfel ca ne pregatim in continuare, atat in sala de antrenament cat si la cateva stagii si concursuri la care dorim sa participam si speram ca la U15 sa fim in forma maxima.

Multumim CSM Constanta pentru sustinere.

 

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *