Gliga David – Campion olimpic de tineret european EYOF 2023 Slovenia – Maribor

Ziua de 27 iulie 2023 ne-a adus una dintre cele mai mari performante din istoria clubului nostru, respectiv obtinerea de catre Gliga Laurentiu David, un sportiv descoperit si crescut aici pana la 15 ani, a medaliei de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care a avut loc in Slovenia – Maribor.

Este o performanta extraordinara, cu mare greutate, obtinuta in fata unor sportivi din centre olimpice a unor tari cu mare traditie in judo, astfel ca performanta este cu atat mai valoroasa.

Aceast rezultat este incununarea efortului si muncii depuse de acest sportiv pana acum, a sustinerii permanente din partea familiei, a clubului nostru, a celui unde este legitimat in prezent (CSM Constanta), dar si a muncii depuse in timp de antrenorii Gliga Laurentiu (Samuraii Florii de Cires), Surla Iulian (CSM Constanta), Vali Ionita si Dragos Bolbose, ultimii doi antrenori in cadrul Centrului Olimpic de la Pitesti.

Este unul dintre cele mai bune rezultate din istoria judo-ului muresean, chiar daca pe plan local nu este apreciat acest lucru, dar noi vom continua munca si vom incerca sa continuam pe calea deschisa de Gliga Paula (multipla campioana nationala si internationala, membra a Centrului Olimpic de Judo si care, in baza rezultatelor a dovedit ca este cea mai buna judoka din istoria judo-ului muresean).

Atat Gliga David cat si Gliga Ana (o alta sportiva de mare perspectiva) vor incerca sa demonstreze ca ceea ce se pregateste la Voiniceni, este un judo de calitate, ca se formeaza judoka tehnici, muncitori si de perspectiva.

Din pacate, directiile de specialitate din jud. Mures se fac ca nu observa performantele noastre, se concentreaza doar asupra cluburilor „de casa”, dar asta doar ne ambitioneaza sa muncim mai mult si sa facem performanta. Cine trebuie sa vada ceea ce facem, vede si ne apreciaza …

Multumim Consiliului Local Ceuasu de Campie, Consiliului Judetean Mures, Federatiei Romane de Judo, CSM Constanta, Centrului Olimpic de Judo Pitesti, fam. Anghel (Romi si Remy) pentru sprijinul oferit lui Gliga David.

Felicitari David si suntem alaturi de tine mai departe !

Etichetat , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *