Rezultate bune pentru samuraii din Voiniceni la Turneul International de Judo „Temerarul” Sibiu

 

Am inceput sezonul de toamna 2023 cu o participare la un puternic turneu international de judo, care a avut loc la Sibiu, in zilele de 16 si 17 septembrie 2023.

Fiind prima competitie dupa o pauza competitionala de 2 luni, asteptarile nu au fost mari, astfel ca o medalie de aur si 2 de argint reprezinta un start destul de bun.

Baciu Stefan imi demonstreaza ca are calitati tehnice foarte bune, astfel ca locul 1 la categoria de varsta U9, 30 kg, dupa 4 meciuri castigate este doar o confirmare a talentului sau si a sprijinului oferit de parinti.

Toganel Andrei castiga medalia de argint dupa 2 victorii si o infrangere in finala, dar dovedeste si el reale calitati de judoka. Am incredere in el, cred ca va f un sportiv foarte bun.

Maier Daniel pierde finala categoriei de 55 kg, U12, in urma unei maniere de arbitraj, hai sa-i spunem naive, dar eu ii stiu valoarea, consider ca este un sportiv de perspectiva, astfel ca fiind la inceput de sezon, consider acest rezultat doar o mica lectie necesara oricarui sportiv.

Boros Raul castiga 2 meciuri, pierde alte 2 si se claseaza in final pe locul 7, intr-o grupa de 34 de sportivi. Raul este un sportiv foarte muncitor, indragostit de judo, dar si foarte imprevizibil. Muncim mai departe impreuna si asteptam sa vina si rezultate mai bune.

Ne-am prezentat la concurs cu 4 sportivi si ne-am intors cu 3 medalii, astfel ca pot spune ca aproape ne-am respectat noul moto al clubului : ” CALITATE, nu cantitate ! ”

Muncim in continuare, ne antrenam serios, investim in sportivii nostri, astfel ca rezultatele importante nu vor intarzia sa apara si cu noua generatie.

Multumesc parintilor pentru sprijin !

Etichetat , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *