Maier Daniel – campion national 2023

In data de 1 iulie 2023 s-a desfasurat la Bacau Campionatul National de Judo destinat copiilor cu varsta sub 12 ani.

Samuraii din Voiniceni au fost reprezentati de 3 sportivi, respectiv Bogdan Alexandru, Boros Raul si Maier Daniel.

Maier Daniel s-a intors acasa cu medalia de aur, devenind campion national dupa 3 victorii frumoase, evolutia lui nepermitand adversarilor sa-i creeze probleme de niciun fel.  Pentru clubul nostru, Dany reprezinta unul dintre sportivii cu potential foarte bun, astfel daca acesta va fi sustinut corespunzator de parinti, el va putea sa mentina nivelul la care a ajuns. Performanta necesita sacrificii diverse … sa ajungi in varf este usor, sa te mentii este mai greu

Pentru Bogdan si Boros a fost o premiera participarea la un asemenea nivel. Doresc sa remarc evolutia lui Boros Raul care dupa 4 victorii si 2 infrangeri se claseaza pe locul 5, intr-o grupa cu 28 de sportivi. Din punctul meu de vedere este o performanta buna, datatoare de sperante pe viitor. Bogdan chiar daca a pierdut in primul meci, pentru mine este un sportiv cu calitati si sunt sigur ca in timp va avea evolutii mult mai bune.

Aceasta competitie reprezinta finalul sezonului de primavara-toamna, in care sportivii nostri au avut evolutii destul de bune, incununate cu medalii la campionatele nationale si la diverse competitii nationale si internationale de judo. Ne bucuram ca avem continuitate si ca in fiecare an, cel putin un sportiv din cadrul clubului nostru este campion national.

De asemenea, cu un ochi plang si cu unul rad, deoarece ma despart de Gliga Ana (cea mai performanta sportiva a clubului nostru in ultimii 3 ani), care se va antrena de maine in cadrul clubului CSM Constanta, dar cu convingerea ca, asa cum Paula Gliga a predat stafeta lui Gliga David, iar acesta lui Gliga Ana, si Ana preda stafeta lui Maier Daniel, Baciu Stefan, Vas Cezara, Toganel Andrei … aici am enumerat doar cativa dintre sportivii cu potential din clubul nostru. Bastonul de maresal este in ranita tuturor sportivilor din cadrul clubului nostru, depinde doar de ei sa performeze …

Multumesc lui Zodian Daniel pentru gazduire, Consiliului Judetean Mures si Consiliului Local Ceuasu de Campie pentru sprijin, dar mai ales parintilor sportivilor, pentru eforturile financiare facute.

Etichetat , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *