Gliga Laurentiu David – Campion National U15 – 2019

David

In perioada 24 – 26 mai 2019 s-au desfasurat in loc. Dumbravita – Timis, Finalele Campionatelor Nationale destinate categoriilor de varsta U13 si U15. A fost o finala foarte bina organizata de dl. Jurca Laurentiu, din punctul meu de vedere un model de organizare pentru o finala de campionat national.

Lotul samurailor a fost compus din sportivii : Gliga Laurentiu David, Bucsi Darius, Vas Angelo si Laszlo Zalan.

Rezultatele au fost destul de bune, tinand cont de varsta sportivilor nostri, precum sid e experienta lor.

Gliga Laurentiu David isi castiga categoria, dupa 5 victorii, devenind astfel campion national al categoriei U15 – 46 kg. A avut o evolutie destul de buna, pragmatica, fara a risca nimic, dovedind o maturitate si stapanire de sine care ma bucura. Sper sa continue aceasta evolutie si la Balcaniada din Macedonia, unde va reprezenta, impreuna cu colegii lui campioni, Romania.

Prin acest titlu, al 6-lea din cariera, David devine unul dintre cei mai titrati sportivi din judo-ul juvenil muresean, acest lucru fiind doar o consolare personala a mea … 🙂

Bucsi Darius obtine in final locul V, dupa 2 victorii si 2 infrangeri, dovedind inca o data ca are calitati si potential. Doar lipsa unui partener de antrenament si poate a consecventei in prezenta la antrenamente, il impiedica sa obtina mai mult.

Vas Angelo are doua meciuri pierdute si nu se clasifica in clasamentul final. Angelo este un sportiv destul de serios, care beneficiaza de sprijinul parintilor, doar experienta mica in judo si poate lipsa de determinare il impiedica momentan sa aiba rezultate mai bune. Este un sportiv bun la sol, dar in judo totul incepe din tachi waza, parte unde Angelo trebuie sa lucreze inca mult.

Laszlo Zalan pierde primul meci si apoi nu este recalificat de adversar. Zalan, la fel ca si Angelo, este un sportiv serios, cu calitati, sustinut moral de parinti, cu care am inceput sa lucrez de aproximativ 6 luni. In perioada aceasta am descoperit un sportiv talentat, cu un bagaj destul de limitat de tehnica, ambitios dar si emotiv, ascultator, dispus la efort, limitat de parinti in participarea la toate actiunile de pregatire ale clubului, una peste alta, un sportiv cu potential, dar cu care trebuie lucrat inca destul de mult. Am incredere in el, sper sa se schimbe anumite lucruri in partea de participare la actiunile de pregatire ale clubului si sper astfel sa urcam in calitate in viitor.

Multumim sponsorilor nostri SC CIS GAZ SA, SC NEXT ENERGY DISTRIBUTION SRL, CONSILIULUI JUDETEAN MURES, CONSILIULUI LOCAL CEUASU DE CAMPIE, FUNDATIA MOL – PENTRU COMUNITATE pentru sprijinul acordat clubului.

Multumim antrenorilor din cadrul clubului U-CSM Cluj Napoca care ne-au permis sa ne antrenam impreuna cu ei si sa crestem din punct de vedere tehnico-tactic.

Multumim parintilor pentru sustinere si eforturile financiare facute.

O facem … pentru ca putem !
Putem … pentru ca vrem !
Vrem … pentru ca ati spus ca NU PUTEM !!!

20190525_151550 20190525_151530 20190525_151532 20190526_134651 20190526_134659

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *