Campionatul Balcanic de Judo U15 Macedonia 2019

DSC_4240

In data de 15.06.2019, la Campionatul Balcanic de Judo destinat categoriei de varsta U15, care a avut loc in loc. Skopje – Macedonia, am obtinut medalia de aur si titlul de campion balcanic, prin sportivul nostru Gliga Laurentiu David, membru al CS Samuraii Florii de Cires din localitatea Voiniceni – Ceuasu de Campie.

Este cea mai buna performanta a sportivului nostru, care anul acesta, dupa titlul de vicecampion national la U14 si titlul de campion national la U15, cucereste si titlul de campion balcanic la U15.

Nu pot decat sa fiu multumit de faptul ca anii de munca, antrenamente grele, suferinta/bucurii, victorii si infrangeri la diverse alte competitii, renuntarea la multe activitati specifice varstei, au cladit un sportiv cu caracter puternic, muncitor, luptator si, in ultima vreme, foarte pragmatic in abordarea meciurilor.

Il felicit pe David, sunt mandru de el, atat ca parinte cat si ca antrenor si am speranta si convingerea ca acest copil va mai scoate rezultate bune in viitor. Pe langa sustinerea pe care o are din partea familiei, precum si a unor colegi de la Cluj si Bucuresti, sper sa obtin mai departe sustinere de la sponsorii care l-au ajutat pana acum.

Multumesc CIS GAZ, NEXT ENERGY, Consiliul Judetean Mures, Consiliul Local Ceuasu de Campie, Fundatia pentru Comunitate, institutii care an de an au contribuit mai mult sau mai putin la acoperirea costurilor necesare participarii la competitii, stagii de pregatire si cantonamente.

Acest sportiv are potential, iar cu o sustinere mai consistenta  am putea continua munca inceputa acum 7 ani, prin participarea la cat mai multe stagii de pregatire in straintate, unde ne putem familiariza cu ceea ce este actual in judo-ul mondial.

DSC_4253 DSC_41501DSC_4244 DSC_4265 DSC_4273 DSC_4284 DSC_4297

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.