Finala Campionatului National de Judo U16 – 2021

In perioada 27-29 mai 2021 s-au desfasurat in Poiana Brasov finalele Campionatului National de Judo destinate categoriei de varsta U16.

Clubul nostru a fost reprezentat de 2 sportivi : Vas Angelo si Gliga Laurentiu David, care a reprezentat si culorile clubului CSS Focsani, avand un contract de colaborare in acest sens.

Dupa o pauza de 1 an si jumatate de participare la competitii sportive, Vas Angelo a obtinut in final locul 7, dupa 1 victorie si 2 infrangeri, avand o evolutie destul de buna dar tematoare si cu lipsa de incredere in fortele lui. Daca prima infrangere, cu un pic de incredere putea fi evitata, victoria din meciul urmator m-a convins ca daca are incredere in el poate face multe. Fiind primul an de U16, sa speram ca la anul va face o figura mai frumoasa.

Gliga Laurentiu David, chiar daca a reprezentat clubul CSS Focsani, ramane in continuare „copilul nostru de aur”, oriunde va lupta, in inima lui va fi si sangele nostru de samurai cu el …

Schimband categoria de greutate si stilul de lupta, neavand forta necesara acestei categorii de greutate si intalnind in finala un adversar valoros, a reusit in final sa obtina un frumos loc 2, devenind vicecampion national, asta datorita muncii depuse impreuna cu noul antrenor, dl. Surla Iulian, un antrenor respectat si galonat atat in judo-ul national cat si in cel international.

Dupe evolutia stearsa de la finala de cadeti (locul 5 dupa 3 victorii si 2 infrangeri), s-a vazut o imbunatatire a atitudinii, a felului de a lupta, a atitudinii, dar si niste carente care trebuiesc de urgenta remediate.

Avem rabdare si timp, am pornit pe un drum sper cat mai lung, depinde doar de el sa reuseasca.

Multumim inca o data antrenorului Iulian Surla, clubului CSS Focsani.

De asemenea, multumesc parintilor lui Vas Angelo si clubului UCSM Cluj Napoca pentru sustinerea deplasarii.

Etichetat , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *