Cantonament Ocnele Mari 2021

In perioada 30.01.2021 – 06.02.2021 am organizat impreuna cu colegii de la CS Unirea Santana, un cantonament de iarna in localitatea Ocnele Mari – Valcea.

A fost un stagiu util, cu antrenamente intense in incinta salinei din localitate, respectiv aproximativ 4 ore de alergare, jocuri si relaxare, apoi un alt antrenament dupa masa, in aer liber, pe un teren de sport din apropiere.

Sportivii nostri au avut momente destul de grele si de delicate, dar au reusit sa dovedeasca ca sunt niste eroi care au rezistat cu brio conditiilor oferite de Senseiul “cel rau” … 🙂 . Ii felicit, sunt mandru de ei si le promit ca la anul va fi mai greu … 🙂 ….

Doresc sa multumesc colegului meu de la Santana, Sebastian Rus care m-a ajutat mult in pregatirea sportivilor, parintilor din cadrul clubului care au suportat costurile cantonamentului, zilele in care au lipsit de acasa eroii lor si toanele Senseiului …

Multumiri speciale personalului de la Pensiunea Buridava si mai ales lui Trio Galax, care au fost de serviciu si la datorie in fiecare zi (Senseiul cel rau, in acele momente fiind ocupat cu probleme administrative : bere cu colegu’, mici, tenis etc.).

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.