Cupa Europeana de Judo Cadeti Teplice – Cehia 2022

In perioada 9 – 10 aprilie 2022, in localitatea Teplice – Cehia s-a desfasurat o cupa europeana de judo, unde s-a prezentat peste 500 de sportivi (marea majoritate sportivi de lot national) din 29 de tari europene.

Aceasta competitie, pe langa cea de la Bielsko Biala – Polonia, sunt considerate cele mai puternice competitii international oficiale destinate cadetilor din Europa si nu numai, aici prezentandu-se loturile nationale de cadeti care se pregatesc pentru campionatele europene si mondiale.

Sportivul clubului nostru, Gliga David si-a facut astfel debutul in circuitul international important, avand o evolutie peste asteptari, fara emotii, doar lipsa de experienta la acest nivel , vaduvindu-l de o medalie.

A avut 3 victorii frumoase cu reprezentantii Italiei, Israelului si Cehiei, dar s-a oprit in zidul Georgiei si apoi al Poloniei, in final clasandu-se pe locul 9 din 64 de adversari.

Probabil eforturile noastre de al plimba de mic la toate turneele internationale posibile au dat roadele la acest concurs, David dovedind ca nu are emotii in fata sportivilor din alte tari.

Etichetat , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *