Campionatul National U15 – Sibiu

In data de 21 mai 2022 s-a desfasurat la Sibiu finala Campionatului National de Judo destinat categoriei de varsta sub 15 ani.

Am avut 1 sportiv eligibil la aceasta competitie, respectiv Gliga Ana, care a avut parte de o lectie dura despre ce inseamna sa ai o atitudine profesionista in sport.

Astfel, dupa ce timp de 6-7 luni ne-am pregatit si luptat in categoria de greutate 44 kg, Ana a decis cu o saptamana inainte de finala U15 sa lupte in 48 de kg, motivand ca nu poate si nu doreste sa slabeasca intr-o saptamana 1 kg, pentru a putea lupta in 44 de kg. Am decis sa merg pe mana ei si i-am acceptat decizia, riscand astfel un sezon intreg de pregatire.

Din pacate nu a iesit cum am vrut noi, diferenta de greutate (s-a prezentat la concurs cu 45 de kg) si de forta si-a spus cuvantul, astfel ca dupa 1 victorie si 2 infrangeri, Ana a iesit destul de sifonata din concurs, atat moral cat si fizic.

A fost o lectie pe care sper ca si-a insusit-o, astfel ca pe viitor sa aiba incredere in antrenor si in planul lui de pregatire.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.