Turneul International Turija – Serbia 2016

fataIn data de 28.02.2016 3 reprezentanti ai samurailor din Voiniceni s-au deplasat in Serbia, localitatea Turija, pentru a participa la un puternic turneu international de judo, destinat copiilor cu varste intre 10 si 15 ani.

Au fost prezenti 580 de sportivi din 6 tari : Croatia, Romania, Bosnia Hertegovina, Ungaria, Macedonia si tara gazda Serbia, care au oferit un spectacol sportiv de exceptie, multe dintre meciuri avand un nivel de tehnicitate destul de ridicat.

Sportivii nostri au avut o evolutie multumitoare, pot spune, Gliga David, dupa un prim meci castigat destul de usor, in al doilea meci a dovedit de ceea ce este in stare, castigand meciul dupa o prestatie extrem de inteligenta si de determinata, lucru care m-a multumit foarte tare. In meciul trei, desi conducea la un moment dat, in urma unei neatentii a fost aruncat de ippon, pierzand astfel meciul si dreptul de a mai evolua mai departe (sistemul la sarbi fiind diferit de cel practicat la noi).

Bardosi Alexandru trecand peste problemele stomacale din ziua precedenta desfasurarii comeptitiei, a avut un prim meci castigat, intr-un mod spectaculos as zice, apoi meciul doi, pierzandu-l la mare lupta cu un sarb foarte determinat.

A fost o experienta placuta pentru noi, fiind si prima competitie in anul acesta, tragem invatamintele necesare, muncim mai departe si speram ca si anul acesta sa avem rezultate la fel de bune ca si in anii precedenti.

As vrea sa remarc si faptul ca fiind impreuna cu colegii de la Bucuresti (Mako Ryu Gym) si de la Cluj Napoca (CSM Cluj Napoca), ne-am simtit foarte bine, am avut ocazia sa vizitam un loc minunat (Novi Sad), am participat si la o sarbatoare locala (in Turija am inteles ca se sarbatorea recordul mondial de cel mai lung carnat), am cunoscut oameni minunati (gazdele competitiei – fam. Milan Srdanovici, secretarul competitiei), care au incercat sa ne familiarizeze cu produsele locale traditionale, ce sa mai zic … a fost foarte bine.

Multumesc CSM Cluj Napoca pentru sprijinul acordat, sunt sigur ca vom mai participa impreuna la competitii in tara si strainatate, colaborarea noastra fiind benefica in primul rand pentru copii … chiar daca, din pacate, forurile care ne conduc si gestioneaza activitatea sportiva din Romania, nu inteleg acest lucru si fac tot posibilul ca sa distruga sportul romanesc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Etichetat , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *