Turneul International de Judo „Judo fara bariere” – Bacau 2023

In ziua de 28 octombrie 2023 am participat cu 4 sportivi la Turneul International de Judo „Judo fara bariere” din loc. Bacau – Romania.

Un turneu frumos, puternic, care creste an de an si beneficiaza de o prezenta tot mai selecta, echipe puternice din Romania, Marea Britanie, Ucraina, Moldova si Franta vin cu incredere si sperante la medalii in cadrul acestui concurs.

Lotul samurailor din Voiniceni a fost compus din Vas Cezara, Baciu Stefan, Bence Darius si Boros Raul, acestia intorcandu-se acasa cu 2 medalii.

Vas Cezara a castigat 3 meciuri prin ipon, dar a pierdut finala in fata unei sportive din orasul gazda. Medalia de argint obtinuta este un semnal ca Cezara are calitati, iar mai multa seriozitate si implicare in antrenamente ii poate aduce in viitor mai multe satisfactii.

Baciu Stefan obtine bronzul dupa 3 victorii si o infrangere in semifinala, dar el este un sportiv cu un potential imens, astfel ca am rabdare si multa incredere in el.

Ca in fiecare an familia Zodian prin Anamaria si Daniel, impreuna cu cei 15 copiii ai lor ne-au primit si gazduit cu caldura, astfel ca le multumim inca o data pentru dovezile de prietenei aratate.

Multumesc, de asemenea, parintilor sportivilor pentru sustinere.

Etichetat , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *