Maier Denis Daniel – Campion National U13 Arad

In ziua de 21.04.2024, Maier Denis Daniel a devenit Campion National in disciplina Judo, categoria de varsta sub 13 ani.

Competitia s-a desfasurat la Arad, unde peste 500 de sportivi din toate colturile tarii s-au intalnit si au incercat sa obtina victoriile care sa le certifice valoarea lor ca sportivi.

Ne-am deplasat cu un lot format din 4 sportivi, respectiv Vas Cezara, Boros Raul, Bogdan Alexandru si Maier Daniel. Daca pentru Cezara Vas a fost prima participare la o competitie de o asemenea anvergura, ceilalti 3 sportivi sunt deja la a 3-a participare la nationale (Maier Daniel chiar la a 4-a). Sunt inca multe lucruri de indreptat la Vas, Boros si Bogdan dar am incredere ca va veni si timpul lor.

Maier Daniel a reconfirmat valoarea pe care o are, el fiind si campionul en titre la categoria de varsta sub 14 ani de anul acesta, astfel ca nu-mi ramane decat sa-l felicit si sa fiu mandru de el.

Prin acest aur obtinut, Maier s-a calificat si la Balcaniada din Macedonia, care se va desfasura la sfarsitul lunii iunie 2024.

Ne intoarcem in sala si continuam pregatirea deoarece rezultatele obtinute ne obliga la o munca mult mai atenta si serioasa.

Multumesc Consiliului Judetean Mures, Consiliului Local Ceuasu de Campie si nu in ultimul rand parintilor pentru sustinere.

Etichetat , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *