Judo in ajun de Paşti

borsIn perioada 03 – 04.05.2013, CS Samuraii Florii de Cireş a participat la prima ediţie a Cupei Debreceni Mihai, în localitatea Borş, la invitaţia făcută de clubul Gym Oradea, prin fraţii Nagy. Fiind o competiţie destinată sportivilor din categoriile U9, U11 şi U13, au răspuns invitaţiei cluburi din 7 judeţe şi un club din Ungaria, aproximativ 170 de sportivi.
Participând cu 5 sportivi, samuraii din Voiniceni au obţinut 5 medalii prin :
– Gliga Laurenţiu David, care la vârsta de 7 ani a obţinut două medalii de aur la categoriile U9 şi U11, câştigând toate meciurile prin ipon.
– Voivod Ovidiu, medalie de aur la categoria U13
– Bardoşi Alexandru, medalia de argint, la categoria U11
– Luca Ovidiu, medalie de bronz, la categoria U11
„Chiar dacă aceasta competiţie a fost programată la o dată destul de dificilă, acest lucru ducând la absenţa a 2 sportivi, mă bucur că am putut participa la acest concurs, deoarece cei trei sportivi începători cu care m-am deplasat, respectiv Luca, Bardoşi şi Berta, au reuşit să obţina victorii frumoase (o menţiune specială pentru Luca) şi medalii care le dau încredere pentru a continua munca începută în cadrul clubului. Mă bucur pentru Gliga David care a reuşit să învingă sportivul din Ungaria cu un frumos sode tsuri komi goshi, procedeu care, împreună cu victoriile obţinute, i-au adus bine meritate aprecieri”, a declarat Gliga Laurenţiu.

Etichetat , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *