Finala Campionatului National NE WAZA – Drobeta T Severin 2016

DSC_7347

In data de 15.10.2016, in loc. Drobeta Turnu Severin,  au avut loc finalele Campionatului National de Judo – Ne waza, destinat categoriilor de varsta U11, U13 si U15.

Lotul sportivilor din Voiniceni, deplasat la aceasta competitie, a fost alcatuit din Bardosi Alexandru, Lacatus Darius si Gliga Laurentiu David. Dupa ziua de concurs ne-am intors acasa cu 2 medalii, una de aur, prin Gliga David si una de bronz, prin Lacatus Darius.

“In urma acestei competitii, pot consemna o premiera pentru clubul nostru, respectiv faptul ca un sportiv a devenit CAMPION ABSOLUT intr-un an competitional, cucerind titlurile, atat la individual tachi waza cat si la ne waza. Il felicit pe Gliga David, ii multumesc pentru efortul pe care-l depune in fiecare ora de antrenament si sper ca si in anii viitori sa continue pe aceasta linie.

Lacatus Darius a obtinut al doilea bronz la nationale anul acesta, tot ca o rasplata a muncii pe care o depune in sala.

Bardosi Alexandru, chiar daca s-a clasat in final pe locul 7, mi-a aratat ca poate sa-si depaseasca emotiile care ii umbresc calitatile extraordinare pe care le are, invingand un adversar dificil si dominand un altul tot meciul, greseala din final costandu-l calificarea in finala de bronz.

Sportivii mei au aratat un stil de lupta la sol diferit fata de adversarii intalniti, influentele din bjj fiind evidente, lucru care ma bucura si-mi da sperante ca in anii urmatori, ne vom descurca si mai bine.

Ne este tot mai dificil din punct de vedere financiar, toate aceste competitii la care participam ne secatuiesc bugetul, atat al clubului cat si al parintilor, dar speram sa putem continua si participa la toate concursurile de anul acesta la care am fost invitati.”

14479808_1034855969964557_7341699966280338701_n DSC_7194 DSC_7347 DSC_7365

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *