Cupa Same – Marki, Polonia 2016

DSC_4674In perioada 1-4 aprilie 2016 ne-am deplasat la Turneul International de Judo “Same Kup” din localitatea Marki-Varsovia, Polonia.

A fost o competitie foarte frumoasa, cu participarea a peste 450 de sportivi din Ungaria, Ucraina, Romania, Belgia, Scotia, Rusia, Grecia, Slovacia si Polonia.

Sportivii nostri s-au comportat foarte bine, rezultatele venind ca o rasplata a muncii depuse in sala de antrenament. Medaliatii nostri au fost urmatorii :

– Gliga Ana Carla, 22 kg, U9, locul 1

– Bucsi Darius, 50 kg, U13, locul 1

– Gliga Laurentiu David, 34 kg, U11, locul 1

– Lacatus Darius, 34 kg, U13, locul 2

“Dupa momentele dificile de la intrarea in Polonia, cand samurai mobilul s-a stricat, am reusit sa ajungem in frumosul oras Varsovia, pe care am avut placerea sa-l vizitez impreuna cu sportivii mei si cu prietenii nostri de la Bronx Bacau. A fost o experienta deosebita, orasul si tara impresionandu-ma prin nivelul de civilizatie aratat. Competitia a fost de un nivel mediu, dar placuta in ansamblu, prin organizarea si fair-play ul sportivilor si antrenorilor. Gazdele s-au tinut de promisiunile facute inainte de competitie, oferindu-ne conditiile necesare de cazare, astfel ca la noua editie a Cupei Muresul CIS GAZ va trebui sa le oferim conditii similare, toate aceste lucruri contribuind la construirea unei relatii de colaborare pe termen cat mai lung.

Sunt multumit de sportivii mei, ma bucur ca pot sa le ofer posibilitatea de a vizita si cunoaste locuri pe care in alte conditii poate le-ar fi greu sa le viziteze, ne pregatim in continuare pentru competitiile de anul acesta si le multumesc parintilor pentru sprijinul acordat”.

DSC_4398

DSC_4403 DSC_4428 DSC_4489 DSC_4543 DSC_4550 DSC_4610 DSC_4679

Tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *