Cupa Onesti 2019

20191130_210755

De ziua nationala a Romaniei, am participat la Cupa Onesti, competitie de judo destinata sportivilor din categoriile de varsta U11, U13 si U15.

Ne-am deplasat cu un lot format din 5 sportivi, respectiv Gliga Ana, Rotaru Darius, Zahan Luca, Lacan Paul si Gliga David, care s-au intors acasa cu 2 medalii de aur, prin fratii Gliga.

La aceasta competitie vreau sa remarc taria de caracter si puterea de revenire a lui Gliga Ana, care dupa ce in grupa pierde meciul cu o sportiva foarte buna din Republica Moldova, se concentreaza si-si dovedeste inca o data calitatile pe care le are, castigand finala, cu aceeasi sportiva, locul 1 obtinut avand un gust foarte placut.

Gliga David incheie anul competitional foarte bine, castigand un meci important pentru el, cu un sportiv foarte bun, care a speculat mereu greselile lui David, si care l-a invins mereu pana la Onesti. La Onesti David a aratat ca poate lupta inteligent si eficient cu acest sportiv, astfel ca-l felicit pentru acest lucru.

Luca castiga doua meciuri dar isi pierde suflul pe parcurs, astfel ca in final ocupa locul 7.

Darius si Paul pierd meciurile pe care le-au disputat, pe lipsa de determinare si experienta.

Toti sunt sportivi si copii minunati, cu care-mi place sa calatoresc si sa particip la competitii, chiar daca uneori ne mai necajim sau dimpotriva, avem bucurii foarte mari.

Vreau sa multumesc lui Zodian Daniel pentru gazduire, sa remarc ceea ce face la Bacau, in Centrul Bronx … un lucru deosebit care trebuie sustinut si sprijinit sub toate formele. Ii doresc succes, putere de munca, rabdare, intelepciune si aceeasi motivatie pe care a avut-o pana acum.

Multumesc parintilor pentru sprijin si intelegere !

20191129_205901 20191130_135954

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *