Cupa Nordului 2022 – Baia Mare

In ziua de 30 aprilie 2022 am participat cu 2 sportivi la traditionala Cupa Nordului, in orasul Baia Mare, unde am avut rezultate destul de bune, obtinand 1 aur si 2 bronzuri, prin Gliga Ana (aur la U14 si bronz la U16) si Boros Raul (bronz la U12).

Apreciez evolutia lui Boros Raul, care, in stilul lui caracteristic, daca prinde o zi buna, are evolutii extraordinar de bune. Astfel, dupa 4 victorii si 1 infrangere, pleaca de la Baia Mare cu o frumoasa medalie de bronz.

Gliga Ana isi castiga categoria de varsta (U14) cu brio, dar da dovada de imaturitate la U16 si pierde un meci cu o sportiva din Republica Moldova, in conditiile in care s-a expus inutil si nu a stiut sa gestioneze avantajul de 2 de shido acordati moldovencei. Imi asum si eu partea mea de vina, ca nu am reusit sa o indrum corect de pe marginea saltelei.

Una peste alta a fost o competitie buna pentru noi, ne-am simtit bine la Baia Mare, ma bucur ca aceasta competitie incepe sa revina la stralucirea de acum 10 ani si felicit pe aceasta cale organizatorii.

 

Etichetat , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *