Cupa Martisorul – Bacau 2015

fataA 37-a editie a Cupei Martisorul desfasurata in orasul lui Bacovia (Bacau) a adunat in jur de 400 de sportivi, care au luptat atat pentru cupa cat si pentru calificarea la faza finala a campionatului national U16, etapa de euroregiune.

Samuraii din Voiniceni au fost la acest concurs in numar de 5 sportivi, care in final u obtinut 3 medalii, respectiv 1 aur, 1 argint si 1 bronz.

Daca Gliga Laurentiu David, desi abia iesit dupa o perioada de pauza cauzata de o gripa de sezon, s-a impus fara probleme la categoria lui de varsta, iar Bucsi Darius a obtinut o meritata medalie de bronz, in schimb surpriza placuta a fost Bardosi Alexandru, care, intr-o grupa de 36 de sportivi a obtinut o frumoasa medalie de argint, dupa 4 victorii si 1 infrangere.

“Ma bucur ca o parte din sportivi au pus in practica ceea ce am invatat si repetat in ultimele antrenamente, fapt care le-a adus si satisfactia din final, imi pare rau ca unii nu se concentreaza destul la ceea ce au de facut, dar a fost o  deplasare frumoasa, unde ne-am reintalnit cu vechi prieteni, umbrita din pacate si de cateva decizii si reactii nepotrivite si incorecte ale unor apropiati de-ai mei (organizator, suporteri).

Una peste alta, a fost o competitie plina de invataminte pentru sportivii nostri, ne pregatim mai departe atat pentru competitiile interne cat si pentru cele internationale la care vom participa in viitor.”, a declarat antrenorul clubului, dl. Gliga Laurentiu.

1 2

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.