Cupa Napoca 2024

In data de 18.05.2024 am participat la editia a II-a a Cupei Napoca, in localitatea Chinteni, jud. Cluj.

A fost o competitie interesanta, unde au fost prezenti in jur de 500 de sportivi din Romania, Republica Moldova si Slovacia.

Samuraii din Voiniceni s-au prezentat cu un lot de 8 sportivi care au avut o evolutie buna, incununata de 4 medalii de aur prin Moldovan Gabor Andrei, Baciu Stefan, Toganel Andrei si Maier Daniel, dar si 3 medalii de bronz obtinute de Togan Antonia, Cicio Maya si Boros Raul.

Ma bucur ca Moldovan-Gabor Andrei si Toganel Andrei mi-au confirmat inca o data ca sunt sportivi cu un potential bun, iar cu o pregatire si o prezenta mai serioasa, vor avea un cuvant de spus la nationalele de judo din anii viitori.

Baciu si Maier si-au respectat blazoanele, astfel ca locurile obtinute sunt doar normale.

O surpriza la fel de placuta mi-au oferit Togan Antonia, Cicio Maya si Boros Raul care prin medaliile de bronz obtinute, imi dau la fel de mult speranta ca au potential si poate un viitor frumos in judo.

Mezinul echipei, Sabadean Victor a avut o evolutie curajoasa, datatoare de sperante, dar fara un loc obtinut la final.

Trebuie sa precizez ca organizatorul competitie, inimosul Danut Burza a oferit castigatorilor de categorie premii in bani, sportivii nostri intorcandu-se acasa cu premii cumulate la aproximativ 1.000 de lei.

Multumesc parintilor pentru sprijinul oferit, Consiliului Judetean Mures si Consiliului Local al com. Ceuasu de Campie.

 

Etichetat , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *